#VIERJEKTA – MARIEL

 

Mariel Rudi elsker å bidra for laget, uansett om det er på jobb på Big Bite, eller når hun takler en motstander opp mot vanten i ishallen i kamp for Tromsø Hockey. Og den gode mestringsfølelsen kommer når hun scorer, men kan også ligge i det å få til de små tingene til det beste for laget. Derfor handler det om å terpe på detaljene.

Vi har mye å være stolt over på Jekta, og har lyst til at dere skal bli enda bedre kjent med oss. Noe av det vi er mest stolt over, og som gjør Jekta til Jekta, er alle de 1200 ansatte som jobber her. Derfor vil vi her la noen av de fortelle om hva det er som får deres hjerter til å banke litt ekstra, slik at det skal bli enda lettere å si hei og slå av en prat neste gang dere besøker oss. For på Jekta skal det være gøy å jobbe og det skal være en god plass å handle. Vi er stolt over at Jekta er blitt en møteplass for befolkningen i Tromsø og en naturlig destinasjon for tilreisende til byen vår. Vi vet at der mennesker møtes, der skjer det gode ting. På Jekta kan du dra alene eller med familien. Det er et sted du kan møte en gammel venn, eller en ny venn. Og der mennesker møtes er også der man får de gode nyhetene, de ekte smilene, håndtrykkene og klemmene.

Vi har blitt kåret til Norges beste kjøpesenter, og et av de beste sentrene i hele Norden. Flere av våre butikker og butikksjefer har også blitt kåret til de beste i sine respektive kjeder. Vi vet at dette er noe som aldri ville vært mulig uten fornøyde mennesker både foran og bak kassa på de 130 butikkene våre.

Vi er stolt over at vi er en av Nord-Norges største arbeidsplasser, og at vårt eierskap betyr at en betydelig del av verdiene som skapes blir igjen i landsdelen. På Jekta er det rundt 1200 ansatte. I førstelinjen, i kulissene og i servicefunksjoner. Og det er de som gjør Jekta til Jekta! 1200 mennesker som fyller egne liv med innhold på forskjellige måter, både når de er på jobb, og ikke minst når de ikke er det.

1200 mennesker, 1200 lidenskaper, 1200 historier!

Møt fler av våre ansatte