#VIERJEKTA – CAROLINE

 

Vi har mye å være stolt over på Jekta. Vi har blitt kåret til Norges beste kjøpesenter, og et av de beste sentrene i hele Norden. Flere av våre butikker og butikksjefer har også blitt kåret til de beste i sine respektive kjeder. Vi vet at dette er noe som aldri ville vært mulig uten fornøyde mennesker både foran og bak kassa på de 130 butikkene våre.

På Jekta skal det være gøy å jobbe og det skal være en god plass å handle. Vi er stolt over at Jekta er blitt en møteplass for befolkningen i Tromsø og en naturlig destinasjon for tilreisende til byen vår. Vi vet at der mennesker møtes, der skjer det gode ting. På Jekta kan du dra alene eller med familien. Det er et sted du kan møte en gammel venn, eller en ny venn. Og der mennesker møtes er også der man får de gode nyhetene, de ekte smilene, håndtrykkene og klemmene.

Vi er stolt over at vi er en av Nord-Norges største arbeidsplasser, og at vårt eierskap betyr at en betydelig del av verdiene som skapes blir igjen i landsdelen. På Jekta er det rundt 1200 ansatte. I førstelinjen, i kulissene og i servicefunksjoner. Og det er de som gjør Jekta til Jekta! 1200 mennesker som fyller egne liv med innhold på forskjellige måter, både når de er på jobb, og ikke minst når de ikke er det.

Vi har lyst til at dere skal bli enda bedre kjent med oss, slik at det skal bli enda lettere å si hei og slå av en prat neste gang dere besøker oss. Derfor vil vi her på siden presentere noen av de som jobber her, og la de fortelle om hva det er som får deres hjerter til å banke litt ekstra.

Først ut er Caroline Haug. I hverdagen er hun omgitt av alle mulige dingser og dupeditter, og smarte løsninger. Caroline er nemlig butikkleder hos Clas Ohlson. Også på fritiden handler det om å holde hodet kaldt og ha fokus på detaljene når hun henger høyt over bakken i en klatrevegg.

1200 mennesker, 1200 lidenskaper, 1200 historier!

Møt fler av våre ansatte